Vad gör man när det regnar på semestern??

När åskan drar in och det blir lika mörkt som på natten fast det är mitt på ljusan dagen, och regnet står som spön i backen och det är till råga på allt semester!! Vad gör man då för att inte bli helt deprimerad över att man ej kan göra allt det där ute som man tänkt göra på sin semester.
Jo, gör som jag, byt golv vet ja!
Gör helt plötsligt inget alls att jag inte kan åka ner till stranden och sola och kanske även bada.
Jag fick nog av det gulnade ek-parkett golvet och la helt enkelt in ett nytt fräscht trägolv. Golvabia Light Wood klick golv, jätte lätt att lägga och tack vare att det är så tunt så kunde jag lägga det uppe på det andra golvet. Super bra! Och för att göra golvet lite mer spännande valde jag 2 färger och gjorde det randigt så det skulle bli lite mer liv.
Snyggt tycker jag, om jag får säga det själv.
Jag skickar med ett par bilder före och efter så får ni se vad ni tycker.
”Kakelfrun”parkettparkettLight woodLight wood

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.