Trender 2013

Ja nu har ett nytt år med nya utmaningar och möjligheter börjat. Så där säger ju kanske alla, men det ligger ju faktiskt väldigt mycket i det. Varje år börjar som en tom bok, inga gamla kapitel att kunna luta sig tillbaka mot. Utan nu gäller det att fylla den tomma boken med ny text. Faktiskt ganska spännande att få sätta igång med utformningen för denna bok (år), nu har man ju alla möjligheter att försöka styra upp det så att det blir som man tänkt sig, hinna med den där resan man tänkt göra så många gånger eller varför inte tag tag i den där renoveringen som också behöver göras osv……. Jag ser fram emot att börja skriva i min bok.
Jag har även försökt spana lite på vad det kommer för trender i år, detta hittade jag på Auktoriserat Golvföretags hemsida:

PURE– En harmonisk, vilsam trend med dämpade färger, ekologiskt tänk och ”ärliga” material som förändras och åldras vid användning, exempelvis läder och trä.

SUPERSPORT – Här syns starka sportinfluenser med en gnutta humor. Var gärna hälsosam men inte alltför vältränad! Här är det skarpa färger, neon och plast som gäller.

FUTURE PERFECT – Våga vara annorlunda och tänka ny framtid! Ta in naturen i hemmet, inred med grönsaker och naturliga material och odla på balkongen.
Naturen flyttar in i hemmet.

PROTEST – Står för det förbjudna och farliga, upproret mot det vita hemmet. Råa, trasiga material, nitar, glitter, energi och oreda.

Hittade några fina bilder på nätet
”Kakelfrun”
Ja

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.