Tänk vad ett nytt golv kan göra….

Ja, jag gick och funderade lite på mitt kök, ville göra om det. Och som alltid när jag får en idé så vill jag ju helst att det skulle vara klart igår. En köksrenovering går inte att få klar så där på en handvändning, det vet ju alla, och dessutom så kostar det ju en hel del också. Men så kom jag på det….. En light renovering fick det bli, men!!! Känns som om hela köket är nytt! Och vad gjorde vi då?
Jo ett nytt GOLV, och en ny fondvägg i natursten, svart skiffer så himla fint, och just när det är natursten så är det natursten ingen sten är den andra lik, och golvet sen så härliga fina rutor, eller hur? Ja, jag ska lägga in ett par före och efter bilder här nedan så ni få se. Alltså man behöver inte riva ut hela köket för att ändå få känslan av att det är helt nyrenoverat.
Detta får bli mitt lilla tips om hur man både sparar tid och pengar

”Kakelfrun”

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.