Måla, måla, måla…..
Jag nästan drömmer om vit färg på nätterna, nu håller vi på med etapp 2 i renoveringen,och jag måste bli klar med all målning idag, för i veckan ska nya mattan läggas på plats. Vill ni se ett litet smakprov på hur det ser ut nu i den delen av butiken där vi började renovera? Ok ett litet hörn kan jag bjuda på.

Ja, svart och vitt i stället för grönt och ja, jag vet inte vad jag ska kalla färgen som var på väggarna.

Om ni söker inspiration till ngt nytt och kanske lite annorlunda, ja då ska jag be att få tipsa om Fotokakel! Blev helt såld på det när jag såg det första gången.
Gå in och botanisera på Tiles of Swedens hemsida, jag lovar att ni inte blir besvikna.

Ha det gott!
”Kakelfrun”

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.