Om inte vi kan gå ut i naturen, får vi ta naturen in till oss…

Ja, våren låter verkligen vänta på sig i år.Trendanalytikerna visste inte hur rätt ute de var när de sa att årets stora trend inom inredning är att vi ta in naturen i våra hem!!! Känns helt rätt för mig, jag känner inte att jag har lust att sitta ute o fika, gå en långpromenad i nordanvinden, bjuda vännerna på grillkväll, och sedan när vi väl kommer till sommaren och dess efterlängtade ljuva sommarkvällar så regnar det väl. Men vad pessimisstisk jag lät nu.. Fast jag har faktiskt kommit på en lösning på allt detta. Ett UTERUM!! Tänk om jag hade haft ett uterum….Antingen i anslutning till huset eller helt friliggande på min favoritplats i trädgården. Vad lång utesäsongen skulle blivit då. Då hade man redan suttit ute och fikat i solen när nordanvinden blåser utanför och vännerna hade varit på grillkväll och sommarkvällarna blir ju alltid långa och ljuva även om det ösregnar. Jag har hittat lite fina inspirationsbilder på nätet, se nedan. Sedan vill jag ju förstås passa på att säga Glöm inte att lägga på en härlig matta på golvet i uterummet, förhöjer hela myskänslan, sedan är det ju väldigt skönt att ha under utemöbeln och sätta ner fötterna på. Var inte rädda för FÄRG!! Det finns massor med härliga mattor att välja emellan, storlek och form väljer du själv. Kom ner till oss på Åholmens Golv.

”Kakelfrun”

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.