Gummigolv!

Nu vill jag slå ett slag för detta fantastiska golv, Gummigolvet. Det är tyvärr så att man inte alltid tänker på att detta golv finns, när man pratar om gummigolv så är det inte så många som direkt vet vad man menar, men när man säger att det är det där fina golvet med upphöjda prickar som oftast ligger på flygplatser, Jaha ja just det!! Ni förstår ju hur slitstarkt detta golv är som ska klara en sådan utmaning som på flygplatsen med alla tusen skor som ska gå på det och väskor som ska dras på det. Passar ypperligt i hemmiljö också t.ex. i hallen, köket, i barnens rum eller i tvättstugan. Lek även med alla fina färger som finns, blanda i mönster, lägg schackrutigt mm. Verkligen ett golv med många möjligheter. Kom ner till oss för att se färgprover. Ett par inspirations bilder. Grått och svart i all ära men inte ska man väl vara så rädd för lite färg? ”Kakelfrun”
gummigolvgummigolv

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

3 svar på Gummigolv!

 1. Teresa skriver:

  Jättefint rum! Vi har tänkt att lägga grön gummigolv på lillens rum. Men tapeten ni har på väggen i de rummet, vad heter den? Mvh Teresa

 2. Isabella Grigoriou skriver:

  Hej,
  Jag skulle vilja ha lite bilder på erat gummigolv som ser ut som lego samt vilja veta vilka färger som finns. Kan man sätta mattan på väggen i en utsatt del av vårt porthus?
  Jag har lite svårt att hitta info på nätet om detta.
  Med vänlig hälsning,
  Isabella

 3. Sofia Segergren skriver:

  Hej,
  Är detta gummigolv godkänt för våtrum?
  Med vänlig hälsning,
  Sofia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.